Cloenda i ponència GEP

Cloenda i ponència GEP

Els professors Marcel Lobos, Carolina Campillo i Pol Bracke han acabat el curs GEP 2 de generació plurilingüe. Han exposat el projecte implantat a 2n ESO “an eco-friendly village” a l’EOI de Cornellà de Llobregat.

Aquest curs 22-23 ja hem continuat avançant el projecte seguint les directrius que ens van marcant des de Serveis Territorials del Baix Llobregat del Departament d´Ensenyament, que són els encarregats d’aquest projecte d’innovació pedagògica, a través d’un curs de formació en el que han participat aquests tres professors. Per promoure la participació de tot el professorat, s’ha creat un grup impulsor format per professores i professors de l’institut amb titulació B2 en llengua anglesa a més de tenir les titulacions dels cursos de l´AICLE i del GEP. En els què s´aprenen estratègies per elaborar materials de diferents graus cognitius, varietat de textos i de treballs cooperatius de manera que es done un reforç positiu a l´evaluació competencial a tot el gran ventall d´alumant del centre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top