Comiat de 4t i festa fi de curs

CONTINUEU LLEGINT PER ACCEDIR A LA RESERVA D’ENTRADES

Benvolgudes famílies,

Ens plau convidar-vos a la festa de final de curs i comiat de 4t d’ESO que tindrà lloc el proper dimecres 22 de juny a les 19:00h al PATI i GIMNÀS de l’institut. Les portes s’obriran a les 18:15h!

COM SERÀ LA FESTA?

Està previst que la festa tingui tres parts:

  1. ACTE DE COMIAT FI DE CURS: 19:00 H al pati, on actuaran alumnes de diferents nivells.
  2. ACTE DE COMIAT 4t d’ESO: 20:15h (aproximadament) al gimnàs amb actuacions, parlaments i intervencions diverses d’alumnat i professorat.
  3. SOPAR DE GERMANOR (21:30 h) al porxo interior de l’entrada. Està pensat que cada família porti el seu sopar i es compta amb la col·laboració de l’AMPA, que aportarà les coques i del centre que aportarà les begudes.

A QUI ES POT CONVIDAR A LA FESTA?

Cada família, utilitzant el correu @creudesaba de l’alumne/a, ha d’emplenar aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ, en el que podrà demanar entrades NOMÉS PER FAMILIARS DIRECTES O PARELLES (amistats no). Si l’enllaç del formulari no s’obre bé, obriu-lo en una finestra d’incògnit (us demanarà la contrasenya de correu del vostre fill o filla).

ÉS NECESSARI INSCRIURE’S?

Efectivament, és imprescindible emplenar el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ des del vostre compte d’alumne/a @creudesaba. En el mateix formulari haureu d’indicar les persones que vindran de part vostra. La inscripció al sopar es pot fer independentment de la festa dins del mateix formulari.

Accés directe al formulari d’inscripció: https://forms.gle/EV9PhaJVQxyQpEoy6

COM ES CONTROLARÀ L’ACCÉS?

Quan hàgiu fet el formulari el centre us facilitarà unes ENTRADES per a vosaltres i les persones que convideu a nom vostre. Els familiars o parelles que tinguin entrada podran passar, hi haurà un control a la porta d’entrada del centre. Recordeu que les portes s’obriran a les 18:15h per poder començar cap a les 19:00h!

TENIU ALGUN DUBTE?

Escriviu al correu centre@creudesaba.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top