Voluntariat pel recapte d’aliments i altres per Ucraïna

S’ha fet una crida al voluntariat per tal de fer un Recapte d’aliments i altres productes de necessitat bàsica per a UCRAÏNA, divendres 4 i dissabte 5 de març de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, als supermercats d’Olesa que s’acullin.
 
A banda, també es demana l’ajuda de voluntariat per classificar i empaquetar els productes que es recullin i que s’enviaran a Ucraïna a través del Consolat a Barcelona i que es preveu anar fent simultàniament i, en cas necessari també el diumenge.
 
Si teniu disponibilitat en algun moment entre divendres i diumenge, apunteu-vos a la plataforma Participa 311 Olesa de Montserrat (Decidim Olesa) clicant aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top