Guia COVID simplificada

Benvolgudes famílies,

El consell escolar del centre, en la seva reunió ordinària del 13 de gener de 2021, ha acordat generar i donar difusió a una versió simplificada i visual del PROTOCOL COVID actualment vigent, per tal de contrarestar certa confusió que es detecta entre algunes famílies deguda als canvis de normativa, rumors amb informació contradictòria, etc.

En compliment d’aquest acord us presentem aquesta guia elaborada amb la col·laboració de representants del professorat al consell escolar. L’acompanyem d’una altra guia visual en PDF elaborada pels departaments d’Educació i Salut. Esperem que tot plegat us sigui d’utilitat.

2021_12_24_mesures-24-desembre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top