Eleccions Alumnat Consell Escolar

El procés electoral per renovar els membres del Consell Escolar està a punt d’acabar, només falta sector alumnat per al qual s’han presentat aquestes 14 candidatures. Degut a les incidències d’aquesta setmana (vaga, endarreriment dels trimestrals de BAT1) finalment s’ha endarrerit una setmana:

Votació del sector ALUMNAT – DIJOUS 9 DE DESEMBRE

Horari de 9 a 14:30 h (es farà per torns, s’avisarà a cada grup en quin moment pot votar).

COM VOTAR? Us donaran una papereta amb els 13 noms, podeu marcar DOS CANDIDATS COM A MÀXIM, també es pot votar un de sol, deixar la papereta en blanc.

D’aquesta votació sortiran els/les vostres representants al Consell Escolar del centre, i també una llista de suplents que també és important. Aquest any, com a novetat, els suplents faran també tasques de suport als representants per ajudar-los a mantenir el contacte entre el Consell Escolar i l’alumnat, mitjançant una associació d’alumnat electe que es constituirà quan se sàpiguen els resultats.

SI ALGÚ FER ALGUNA CONSULTA ALS CANDIDATS/LES CANDIDATES POT EMPRAR EL CORREU CORPORATIU DEL CENTRE (nom.cognom@creudesaba.cat).

Informeu-vos i animeu-vos a participar!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top