L’Arnau Garcia guanya el 3r premi UB-Santander

L’Arnau Garcia Labaila, de 2n de batxillerat B, ha guanyat el tercer premi del concurs de treballs de recerca “Premis UB-Santander de la Facultat de Biologia”, amb la tutora Mar Abad del departament Científic-Matemàtic. En aquest vídeo podeu veure més detall sobre el contingut de la seva recerca i de la resta de treballs premiats (l’Arnau surt a partir del minut 4:53).

Amb la convocatòria dels Premis UB-Santander la Universitat de Barcelona vol reconèixer l’esforç dels estudiants de batxillerat en l’aprenentatge i la recerca. Han estat convocades setze modalitats diferents, una per cadascuna de les setze facultats que integren la Universitat de Barcelona.

Felicitats a tots perquè cadascú en la seva parcel·la ha fet possible aquest premi!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top