La XIX edició del Premi PRBB guardona un treball de recerca sobre la xocolata

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) celebren conjuntament el Premi PRBB. Un guardó que selecciona els millors treballs de recerca en ciències biològiques de l’alumnat de batxillerat.

En la seva dinovena edició, s’han presentat un total de 232 treballs realitzats per prop de 270 alumnes.

El passat 19 d’abril, els membres del jurat del Premi PRBB, després d’una exposició oral dels treballs finalistes, van atorgar el cinquè premi al Gabriel Cara i al David Segura de l’Institut Creu de Saba d’Olesa de Montserrat pel seu treball de recerca “El plaer de menjar cristalls. Polimorfisme de la xocolata”. Un treball que analitza la composició de la xocolata, aprofundint en la cristal·lografia i combinant la ciència amb la gastronomia.

Font: https://premi.prbb.org

Finalistes Premi PRBB
David Segura (a l'esquerra) i Gabriel Cara (dreta) defensant el seu treball

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les cookies esmentades i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Desplaça cap amunt