Primera edició de la revista escolar

Aprofitant la festa de Sant Jordi us convidem a llegir el primer número de la revista, el podeu enllaçar mitjançant la seva adreça https://creudesaba.junior-report.media/ o posant “creudesaba report” a Google.

La revista Creu de Saba Report serà la revista escolar del Creu de Saba; a diferència de la web del centre, estarà portada íntegrament per alumnes i s’ocupen de la seva edició el grup de Comunicació Audiovisual de 1r de Batxillerat. Allà podreu trobar articles relacionats amb les persones que formen part de la nostra comunitat, el nostre institut i la nostra vila d’Olesa de Montserrat.

En aquest primer número trobareu ja les primeres entrevistes, reportatges, notícies i un experiment que hem fet amb la intel·ligència artificial que ens ha servit per saber una mica com funciona, generant algunes narracions lliures.

Si teniu interès en proposar temes, escrits, fotos, imatges o idees per la revista escolar ho podeu fer escrivint un missatge al correu centre@creudesaba.cat. Esperem que us agradi!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top