Nova auxiliar de conversa en anglès

El proppassat mes d’octubre es va incorporar al institut la Harper Fetler, l’auxiliar de conversa que ens han assignat per ser un centre GEP, i que ens ajudarà a potenciar l’aprenentatge de l’anglès dels nostres alumnes.

A través d’activitats que es preparen i dinamitzen conjuntament amb el professorat d’anglès i GEP, es fomenta l’ús oral del idioma, de manera que els alumnes s’enriquiran de l’experiència de poder parlar amb una persona nativa de parla anglesa.

La Harper té 25 anys i prové de la ciutat de Hadley de Massachussets, Estats Units. Fa un parell d’anys que es va llicenciar de salut pública i ciència i aquest és el seu segon curs com a auxiliar de conversa, el curs passat va estar a Granada. La Harper ens explica que ha volgut participar de nou al programa d’auxiliar de conversa perquè li encanta ensenyar i volia viure la experiència de una nova cultura i estar envoltada d’un nou idioma.

A les sessions de conversa de l’assignatura d’anglès, organitzem els alumnes en grups i fem tasques col·laboratives, debats de temes d’actualitat i també incorporem tradicions culturals, com la celebració del Dia D’acció de Gràcia. D’altra banda, a les sessions d’assignatures GEP (Biologia, Robòtica i Projecte de 1r ESO, es reforça el vocabulari i expressions i amb els més grans també es poden fer debats i treballs de recerca.

Aquesta experiència està sent molt enriquidora per tota la comunitat educativa; el valor que la Harper ens està aportant al centre no només es basa en l’aprenentatge – ensenyament de l’anglès, també notem que l’alumnat té més curiositat vers la cultura nord-americana i que l’idioma s’està normalitzant entre l’alumnat i el professorat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top