Pràctiques d’Informàtica 4t ESO

Una de les tasques que més ens està agradant de la matèria d’Informàtica de 4t d’ESO és la pràctica de Hardware i Software. En aquesta pràctica, hem de desmuntar un ordinador component a component, identificar cadascun dels elements, tornar-ho a muntar, per després instal·lar alguna versió del sistema operatiu Ubuntu, una distribució Linux que hem considerat adient segons les especificacions del nostre equip.

Desmuntar i identificar els components al nostre portfolio digital ha estat senzill; on han començat a aparèixer les dificultats ha estat al muntar altre cop l’ordinador. I en algun cas hem hagut d’aprendre que hem de verificar el voltatge de la font d’alimentació abans d’endollar-la, ja que si està seleccionat 115V la podem cremar…
Hem pogut veure que el sistema operatiu Ubuntu és molt intuïtiu, i a més a més fa que un equip antic pugui tornar a ser útil. Estem molt satisfets del que hem après. Segur que aquests aprenentatges els podrem fer servir més vegades a la nostra vida!


David Esteban – departament de Tecnologia 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top