II Concurs Jo tinc la paraula

II-Jo-tinc-la-paraula

Aviat finalitzarà el termini per participar en el II Concurs Jo tinc la paraula. Encara teniu temps d’inscriure-us-hi i lliurar els vídeos fins el proper 18 de febrer de 2022. Trobareu el full d’inscripció a la pàgina web d’xtec, dins de l’apartat “Lliurament de vídeos”.

Per participar al concurs s’ha de triar un dels cinc tutorials de la campanya publicitària Tenim la paraula, que es poden veure als canals de la plataforma YouTube i d’Instagram del Departament d’Educació. S’estableixen quatre categories (A, B, C i D), corresponents a nivells educatius diferents o a moments diferents pel que fa a l’aprenentatge de la llengua. 

L’objectiu principal és provocar la reflexió per part de l’alumnat de secundària i batxillerat sobre els components que fan que la comunicació oral sigui eficaç. Amb l’enregistrament d’un vídeo, a la manera d’un youtuber, podran expressar-se i comunicar les seves idees, opinions, dubtes, experiències, etc.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top