Resultat eleccions Consell Escolar

Aquest any les eleccions del Consell Escolar, que s’havien de fer el curs passat i es van ajornar a causa de la pandèmia, s’han demorat també una mica en relació a la previsió inicial degut a algunes incidències imprevistes (previsió aturada alumnat, vagues professorat) però finalment a mitjans de desembre tots els sectors de la comunitat han pogut ja votar amb normalitat. En la graella següent podeu veure les dades de participació.

SECTOR FAMÍLIES

La pràctica totalitat de les famílies va votar via Tokapp, amb la única excepció de dos vots registrats en paper, el 22 de novembre. El recompte de vots el van fer les mares Carla Marisa Amendoeira Coelho i Jessica Carmona Romero. La votació va ser molt ajustada i es va registrar el resultat següent (aquest gràfic que es va enviar poc després):

SECTOR PROFESSORAT

El professorat va votar també el dia 22. El recompte de vots el van fer la professora Yolanda Alonso Roman, Mireia Sánchez Orriols i Elena Parés Vanaclocha i el resultat fou el següent:

SECTOR ALUMNAT

L’alumnat va ser l’últim en votar ja que es va haver d’ajornar varies vegades la votació a causa de la doble vaga de professorat, per una banda, i un avís d’aturada de l’alumnat, més els trimestrals de primer de batxillerat. Finalment la votació es va realitzar el 13 de desembre amb el següent resultat:

Sector PAS

En aquest sector va sortir de nou escollida l’administrativa del centre, Laura Uña, per unanimitat.

Resultat del procés electoral

Com a resultat d’aquestes eleccions, es presenten a continuació la llista de membres del Consell que es constituirà després de vacances de Nadal, seguida de la llista de suplents. Aquesta també és important perquèsol passar que determinats representants hagin de deixar el càrrec abans del termini previst de 4 anys, supòsit en el qual el/la suplent s’incorpora de manera immediata.

MOLTES GRÀCIES A TOTES LES CANDIDATES / TOTS ELS CANDIDATS QUE HEU FET POSSIBLE AQUEST PROCÉS DE RENOVACIÓ.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top