Nou servei de taquilles i aparcament

A partir del proper dilluns 27 de setembre es tornarà a posar en funcionament l’aparcament de bicicletes i patinets.

Paral·lelament es posarà de nou en marxa el servei de taquilles per a l’alumnat (en aquest cas la data d’inici pot variar depenent del nivell, ja que estem a l’espera d’algunes taquilles noves i canvis d’usuari/ària). Tots dos serveis comencen amb algunes millores en relació a cursos anteriors.

Per fer compatible el servei de taquilles amb les mesures de seguretat COVID, les hem redistribuït per zones de manera que l’alumnat de cada nivell no coincideixi amb la resta quan vagi a deixar el seu material. Així cada grup trobarà les seves taquilles al passadís del seu nivell o en un lloc proper i dins de la seva zona reservada.

Taquilles del vestíbul

Pel que fa a l’aparcament, ara tindrem tres tipus d’espai: patinets elèctrics, patinets no elèctrics i bicicletes.

AGRAÏM LA COL·LABORACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES EN LA REFORMA DE L’APARCAMENT.

PREUS

  • Taquilles: 15 euros de lloguer i 15 de dipòsit (es torna al retornar la clau)
  • Aparcaments per al patinet elèctric: 15 euros de lloguer i 15 de dipòsit. El servei inclou zona coberta de la pluja, un calaix especial per guardar el casc, cadenat del centre i endoll per carregar la bateria.
  • Bicicletes i patinets no elèctrics: GRATUÏT (cadascú ha de portar el seu cadenat)

INFORMACIÓ I RESERVA: Les taquilles ja s’han reservat durant el procés de matrícula. Si esteu interessats/des en el servei d’aparcament de patinets, escriviu al correu centre@creudesaba.cat, indicant el nom sencer i nivell de l’alumne/a, aleshores rebreu com a resposta les orientacions oportunes. També ho podeu dir al tutor o tutora durant la reunió de famílies.

Zona GRATUÏTA per aparcar patinets no elèctrics i bicicletes, durant tot el matí quedarà tot tancat al recinte lateral esquerre del centre.
Zona d’aparcament sota cobert de patinets elèctrics
Detall del calaix per guardar el casc en l’aparcament de patinet elèctric
Detall dels endolls d’exterior per carregar la bateria
Taquilles davant de consergeria, per a l’alumnat de 2n de Batxillerat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top