Llibres de text curs 2021-22

Clica sobre sobre Llegir més per consultar tota la informació

AMPA INSTITUT CREU DE SABA

Benvolgudes famílies, amb la present us volem informar del sistema de distribució de llibres de text i llicències digitals que l’AMPA ha organitzat per al proper curs 2021/2022:

• Penjarem el llistat de llibres de text i llicències digitals a la pàgina web de la distribuïdora que hem contractat per a realitzar la distribució.

• En el cas que ja participeu en el BANC DE LLIBRES, haureu de marcar aquesta opció. No marqueu cap llibre de text (només haureu de pagar la quota de socialització d’enguany).

• Si encara NO SOU DEL BANC DE LLIBRES però hi voleu participar, marqueu també aquesta opció i demaneu una butlleta d’inscripció a consergeria.

Per a fer la vostra comanda, caldrà que entreu a http://www.comercialgirona.cat/comandes i indicant:

Codi d’accés: SABAC0034

La pàgina web estarà oberta del dia 29 de juny al 19 de juliol. L’AMPA només donarà servei de distribució de llibres i llicències digitals a les famílies que facin la comanda en el termini establert. Quan feu la reserva dels llibres de text i llicències digitals, tindreu dues opcions de pagament:

• Opció A: pagament en el mateix moment de fer la comanda a la pàgina web per targeta de crèdit.

• Opció B: pagament per transferència bancària al número ES80 2100 0002 5502 0183 0644. Tindreu fins el dia 29 de juliol per fer-la. Caldrà anotar clarament el nom de l’alumne i el curs o bé el codi de la comanda realitzada, a fi de poder identificar a qui correspon l’ingrés efectuat.

• AQUEST ANY NO HI HAURÀ VENDA PRESENCIAL, els llibres demanats i pagats els trobareu a l’aula el primer dia de classe. En cas que algun llibre estigui esgotat, aquest es cobrarà i es lliurarà directament als alumnes a classe; per tant, no tindreu la molèstia d’anar diverses vegades per adquirir-los. L’ALUMNAT QUE PARTICIPI DEL PROJECTE DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT REBRÀ EL LOT COMPLET DE LLIBRES EL PRIMER DIA DE CLASSE DE MANS DEL SEU TUTOR/A. AQUESTS LLIBRES ESTARAN FOLRATS I DISPOSARAN D’UN ESPAI ON POSAR EL NOM DE L’ALUMNE.

OBSERVACIONS:
• Les famílies es podran fer sòcies de l’AMPA en la mateixa web de la distribuïdora. No us podreu fer socis de cap altra manera. La quota serà de 25 € per família.

• Les llicències digitals, DE COMPRA OBLIGATÒRIA PER A TOTES LES FAMÍLIES, NO seran objecte de descompte en cap cas.

• ÉS OBLIGATORI SER SOCI DE L’AMPA PER A PODER PARTICIPAR DEL BANC DE LLIBRES.

QUINS BENEFICIS OBTENEN LES FAMÍLIES SÒCIES DE L’AMPA?

Un descompte en la compra dels llibres de text. Gaudir de la quota de socialització de llibres de lectura de 20 € per alumne/a. Dret a formar part del projecte de socialització de llibres de text. Descomptes en els projectes, grups de reforç i d’altres activitats extra-escolars que l’AMPA organitza.

Restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.

Atentament,

La Junta de l’AMPA

Llista de llibres per cursos:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top