Nou espai finançat per l’AFA

(Cliqueu a Llegir més per veure tota l’informació)

Des del 14 de juny d’aquest curs, i molt especialment de cara al curs vinent, estarà disponible un nou espai exterior del centre que s’ha anomenat celobert de lectura groc. Es tracta d’un espai destinat a les activitats educatives a l’aire lliure, amb preferència en aquest cas per la lectura, seguint la línia educativa de promoure els espais exteriors com àrees específiques d’aprenentatge.

Aquest plantejament ja va començar amb l’espai naturalista i es va seguir amb l’Àgora, i la més recent Àgora 2 i en aquesta etapa ens estem centrant en els celoberts.

Adjuntem algunes fotos i cartells explicatius del seu funcionament, que quedaran exposats en format paper a la paret del davant. Serà un espai molt vinculat al projecte de lectura del centre i l’utilitzaran sobre tot alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO, tot i que restarà obert a tots els nivells sempre amb les preceptives normes de seguretat. Estem treballant en un segon espai al costat de tipus similar, es podrà reservar també amb el nom de celobert de lectura vermell, quan estigui llest ho farem saber. La creació d’aquests dos nous espais ha estat possible gràcies a l’Associació de Famílies d’Alumnes del centre.

Moltes gràcies per la col·laboració!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top