Barem definitiu ordenat ESO

Clica sobre la imatge o sobre l’enllaç inferior per consultar el Barem definitiu ESO

Llistat de preinscripcions amb el barem definitiu

Consulta tota la informació sobre les dates de la preinscripció dins de l’article!

 • Del 15 al 24 de març de 2021 (a partir de les 9 hores): presentació de sol·licituds
  • És molt important respectar les dates, perquè les sol·licituds que es presentin fora d’aquest termini perdran totes les prioritats que haurien pogut tenir a l’hora d’obtenir plaça. Els criteris de prioritat serveixen per donar un puntuació a cada sol·licitud. D’aquesta manera s’estableix l’ordre d’accés a les places de cada centre. Cal presentar la sol·licitud i adjuntar-hi la documentació d’identificació o de criteris que correspongui.
 • 25 i 26 de març de 2021: presentació de documentació
  • Aquests dies pots presentar documentació acreditativa que no hagis pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds.
 • 19 d’abril de 2021: llista de sol·licituds amb puntuació provisional
  • Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, els centres educatius estudien cadascuna de les peticions que han rebut: n’analitzen les dades, els criteris de prioritat que les famílies demanen que es tinguin en compte, i també els documents justificatius. Tot seguit, publiquen la llista de sol·licituds amb els barems provisionals. En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem.
 • Del 20 al 26 d’abril de 2021: presentació de reclamacions
 • 30 d’abril de 2021: llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions
  • Un cop resoltes totes les reclamacions presentades, el centre publica la llista definitiva de sol·licituds amb la puntuació i el número de desempat corresponent.
 • 5 de maig de 2021: sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts
  • El nombre de places a cada centre educatiu és limitat. Si el nombre de peticions supera el d’alumnes que l’escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s’obté un número per sorteig a partir del qual s’ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el número de desempat que s’ha assignat a cada sol·licitud. El sorteig tindrà lloc a les 11 hores, als serveis centrals del Departament d’Educació (Via Augusta, 202, Barcelona).
 • 7 de maig de 2021: llista ordenada
  • Després del sorteig, s’elabora la llista de sol·licituds per a l’assignació de places. Per fer aquesta llista, en primer lloc es té en compte l’alumnat amb necessitats educatives específiques; després, la resta d’alumnes, tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys.
 • Del 26 al 28 de maig de 2021: ampliació de peticions de preinscripció per a alumnes sense plaça assignada a cap centre
  • Si no s’ha obtingut cap plaça en els centres demanats i es tracta de sol·licituds per a P3, o en les quals s’ha marcat expressament que es vol una assignació d’ofici, durant aquest període es poden ampliar les peticions originals i demanar places en centres que en tinguin de disponibles, un cop fets ja els processos d’assignació.Després d’aquesta ampliació de la sol·licitud, es fa l’últim procés d’assignació tenint en compte aquestes peticions ampliades.
 • 4 de juny de 2021: oferta final de places escolars
  • Publicació del nombre de places escolars per centre i curs.
 • 7 de juny de 2021: llista d’alumnes admesos i llista d’espera
  • Finalment, es publica la llista d’alumnes admesos al centre i també la llista d’espera.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top