Proves PCR – Novetats!!!

(Cliqueu a llegir més per veure tota l’informació)

Benvolgudes famílies,

El Centre d’Atenció Primària d’Olesa ens ha confirmat que les sessions de prova PCR per a l’alumnat confinat seran dilluns 3 de maig amb els següents horaris:

  • 11h: 2n ESO C
  • 11:30h: 1r ESO D

Aquest dia i hora el vostre fill o filla s’haurà de presentar al centre al lloc assignat, seguir les indicacions del personal docent i sanitari i tornar a casa per continuar amb el confinament.

Per 2nESO C, les classes es realitzaran de manera telemàtica aquest proper dilluns i dimarts. El dilluns es realitzaran les dues primeres hores on-line, després hauran de venir al centre a la sessió PCR i reprendran les classes on-line a les 12h.

Per 1rESO D, el dilluns es realitzaran les dues primeres hores on-line, després hauran de venir al centre a la sessió PCR i reprendran les classes on-line a les 12:50h.

Recordem també que fins que no tinguem el resultat de la prova, el confinament del vostre fill o filla ha de ser TOTAL, és a dir que no només no pot anar al centre sinó que no ha de sortir de casa, i fins i tot mantenir distància amb els membres de la seva unitat familiar, menjant per separat i mantenint-se distanciat i en un espai propi si és possible, mantenint en tot cas totes les mesures de seguretat per prevenció.

Pel que fa a la continuïtat de les classes, l’horari seguirà sent el mateix i ha d’estar al cas de les convocatòries que rebrà del professorat al seu correu electrònic del centre, per participar en videoconferències o activitats classroom, moodle o similars.

Per 2n ESO C,es donarà el confinament per finalitzat el proper dimecres 5 de maig, dia en el que l’alumnat haurà de tornar al centre, després d’esperar el resultat de la prova i el vist i plau del CAP d’Olesa que donarà instruccions al respecte.

Per 1r ESO D, es donarà el confinament per finalitzat el proper dilluns 10 de maig, dia en el que l’alumnat haurà de tornar al centre, després d’esperar el resultat de la prova i el vist i plau del CAP d’Olesa que donarà instruccions al respecte.

Us recordem també que per 1r ESO B, es donarà el confinament per finalitzat el proper divendres 7 de maig, dia en el que l’alumnat haurà de tornar al centre.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Per qualsevol dubte podeu escriure a centre@creudesaba.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top