Pensant el futur de l’aula Àgora

(Cliqueu a llegir més per veure tota l’informació)

El passat dilluns 22 de març de 2021 una part dels alumnes de Cultura Clàssica del curs 2019-2020 van fer entrega al nostre director Àlex Sala dels plànols i pluja d’idees per a un projecte de millora de l’espai àgora del nostre centre. L’any passat a classe es va treballar l’àgora antiga grega i el fòrum romà i com a producte final es va idear aquest petit projecte, ja que aquest estiu està previst que es comencin les remodelacions d’aquesta zona de l’institut. Malauradament, l’entrega es va veure aturada per la pandèmia i s’ha pogut realitzar un any després. Més val tard que mai!

Moltes gràcies als alumnes de Llatí d’enguany de 4t d’ESO que surten a la fotografia (Naiara Quispe, Marc González, Abdel Karchao i Elizabeth Florentino) en representació dels alumnes de Cultura Clàssica 2019-2020, juntament amb la professora de Clàssiques Esther Vaquero i el director Àlex Sala.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top