Bookcrossing als passadissos

A tots els passadissos del centre hi ha prestatgeries amb llibres i fitxes de recomanació de lectura. Ara, a més, els podrem visitar virtualment.

Presentem una NOVA FINESTRA INTERACTIVA en format PREZI per fer una visita virtual als nostres llibres. A continuació d’aquest article veureu els detalls…

Els que heu visitat l’edifici de l’Institut Creu de Saba sabeu que els passadissos estan plens de prestatgeries amb llibres, i s’exposen també recomanacions de lectura. Això és així perquè el projecte educatiu de centre té com una de les seves prioritats la promoció del gust per la lectura, i una de les estratègies és el BookCrossing dels passadissos.

Cada classe té varies prestatgeries al seu passadís, al costat de la seva porta d’entrada.

A continuació us presentem la nostra biblioteca virtual en format Prezzi i dos vídeos explicatius de la mateixa, esperem que us agradi!

Aquesta imatge us portarà directament a la biblioteca virtual en format PREZI, de manera que us podreu anar movent per les diferents propostes de lectura en funció de la zona del passadís on estan ubicades, tal com expliquen els vídeos explicatius.
En aquest vídeo trobareu un resum de les propostes de lectura de la primera planta, aules de 1r i 2n ESO. Els llibres exposats a cada passadís estan pensats pel nivell educatiu corresponent a les classes d’aquella zona.
Aquí podeu veure el resum de la planta segona, que és on hi ha les classes de 3r i 4t d’ESO.
Els llibres estan a l’abast de tothom que els vulgui llegir, és la filosofia del Bookcrossing.
Les prestatgeries es complementen recomanacions de lectura realitzades per professorat i alumnat del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top