Ciència amb art

Llegeix l’article sencer a l’interior!

Des de ben petit que es sent a les notícies, llibres de text, telenotícies i programes de tertúlies que hi ha persones amb un cervell més artístic, creatiu i d’altres que el tenen més científic i lògic. L’art forma part indispensable de l’ésser humà, de la seva sensibilitat per captar i recrear tot allò que veu i sent.

Des de les classes de ciències de 3r ESO de l’Institut Creu de Saba hem volgut trencar amb aquesta distinció i que l’alumnat gaudira de poder recrear la cèl·lula i alguns òrgans deixant de costat el dibuix fisiològic clàssic i donant carta blanca a la imaginació per poder expressar com ells entenen el món de les cèl·lules, teixits i òrgans. El resultat ha sigut meravellós, la  gran majoria de l´alumnat s’ha implicat en aquesta proposta i les seves obres han quedat penjades adornant les parets del centre, per a que tot el centre pugui veure-les.

En aquest curs tant particular per la Covid-19, en el que no es pot anar al laboratori, activitats que trenquen amb la monotonia del dia i que damunt t’omplin de color, no tenen preu.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top