Vaga #8M

Llegiu el comunicat a l’interior de l’article!

Benvolgudes famílies,

A banda de la falta d’assistència d’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat prevista pel proper dilluns 8 de març, es preveu que també faran vaga algunes professores i professors del centre seguint la seva convocatòria sindical.

Per aquest motiu us informem que, si el vostre fill o filla assisteix al centre, és possible que en alguna matèria se l’hagi d’atendre amb professorat de guàrdia. En canvi, les matèries on es disposi de professorat faran classe normal amb l’única excepció de que no es poden posar exàmens.

Si per aquesta situació decidiu que el vostre fill o filla de 1r, 2n o 3r d’ESO no assisteixi al centre, ho podreu justificar de la forma habitual indicant al motiu “vaga de professorat”. A la resta de nivells no cal perquè coincideix amb la vaga d’alumnat i es gestiona com s’ha explicat en el missatge rebut per tokapp.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu escriure al correu centre@creudesaba.cat

Cordialment,

Equip directiu


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top