Dones Olesanes #8M

Més informació a l’interior de l’article!

Per tal d’iniciar els actes de commemoració del dia de les dones, l’Ajuntament d’Olesa, de part de la regidora d’Ensenyament, Lourdes Vallés, i l’editor Quim Moreno Francesch, han lliurat als centres escolars material pedagògic basat en l’obra “Dones olesanes”.

L’editorial Edicions Paper d’Estrassa ha editat, gràcies al patrocini de l’Ajuntament, material basat en aquesta publicació que posa en valor el testimoni vital de 15 dones d’Olesa de Montserrat que han destacat per la seva trajectòria professional. Cada capsa pedagògica inclou quatre llibres i quinze pòsters, amb la il·lustració i una petita explicació de cada dona protagonista del llibre.

La presentació del llibre il·lustrat “Dones olesanes” tindrà lloc aquest diumenge, 7 de març, a dos quarts de 6 de la tarda, i al Parc municipal. A l’acte hi participaran l’editor Quim Moreno; la coordinadora de la comissió assessora de dones, Montse Font; l’autora dels textos, Mireia Baró; dues de les dones protagonistes del llibre, Mònica Figueras i Júlia Vergara; i la l’autora de la il·lustració de Júlia Vergara, que és la que està a la portada del llibre, Jènifer Ambròs.

La reserva d’entrades per a assistir a l’acte s’ha de fer a través de la plataforma Vivetix.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top