Ja han arribat els nous portàtils

Més informació a l’interior de l’article!

Durant la darrera setmana del mes de febrer s’ha realitzat el lliurament d’ordinadors del Departament d’Educació a tot l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat.

Aquests portàtils formen part del Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 (PEDC) presentat pel Departament d’Educació i té per objectiu contribuir al desenvolupament de les competències digitals de l’alumnat i el professorat tot garantint la igualtat d’oportunitats, especialment en el marc actual de la pandèmia que obliga en molts casos a treballar de manera telemàtica.

El lliurament s’ha fet per grups-bombolla, amb el suport de professorat del centre i tècnics enviats pel Departament d’Educació, a l’aula de Tecnologia. Cada família el tindrà en custòdia mentre el seu fill o filla estigui matriculat al centre.

Per més informació sobre el Pla de desplegament digital podeu consultar aquest enllaç:

http://educacio.gencat.cat/web/.content/home/departament/publicacions/monografies/pla-educacio-digital/pla-educacio-digital.pdf


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top