PROVES PCR – 1rESO C

Més informació a l’interior de l’article!

Benvolgudes famílies,

El Centre d’Atenció Primària d’Olesa ens ha confirmat que la sessió de prova PCR per a l’alumnat confinat de 1rESO C serà demà divendres 22 de gener. Aquest dia i hora el vostre fill o filla s’haurà de presentar al centre al lloc assignat, seguir les indicacions del personal docent i sanitari i tornar a casa per continuar amb el confinament.

Recordem també que fins que no tinguem el resultat de la prova, el confinament del vostre fill o filla ha de ser TOTAL, és a dir que no només no pot anar al centre sinó que no ha de sortir de casa, i fins i tot mantenir distància amb els membres de la seva unitat familiar, menjant per separat i mantenint-se distanciat i en un espai propi si és possible, mantenint en tot cas totes les mesures de seguretat per prevenció.

Pel que fa a la continuïtat de les classes, l’horari seguirà sent el mateix i ha d’estar al cas de les convocatòries que rebrà del professorat al seu correu electrònic del centre, per participar en videoconferències o activitats classroom, moodle o similars.

Per donar el confinament per finalitzat no només esperarem el resultat de la prova sinó també el vist i plau del CAP d’Olesa que donarà instruccions al respecte.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Per qualsevol dubte podeu escriure a centre@creudesaba.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top