Mural exterior amb suport de l’AMPA

Més informació a l’interior de l’article!

El proppassat 13 i 14 de gener es va portar a terme un taller de grafitti i pintura mural que va culminar decorant la façana del centre amb una versió en gran format de pintures de Joan Miró, feta exclussivament amb la tècnica del sprai. En aquest taller va participar alumnat guanyador del concurs de postals de Nadal i alumnat voluntari de Cultura Audiovisual, separats en 4 grups-bombolla que van intervenir de manera successiva davant del mur exterior del centre, després d’una formació prèvia amb el resultat que podeu veure a les fotos. Cada grup va participar durant una hora i mitja aproximadament tot i que alguns alumnes, molt motivats per l’activitat van fins i tot triplicar la seva dedicació amb d’altres companys de la mateixa bombolla.

La gestió i formació del taller la van portar a terme dos artistes del grafitti de l’empresa Street Art Agency (un d’ells, el seu titular Carlos Franco Ramírez), que al dia següent van fer l’acabat professional que podeu veure a les fotos amb l’ajut extra del Pere Vendrell de 4C. Tota l’activitat ha estat íntegrament finançada per l’Associació de Mares i Pares de l’Institut Creu de Saba.

Alumnat participant:

 • Grup 1:
  • Wisal Gebroun (2BATX B)
  • Hanan Aissaoui (2BATX A)
  • Ilham Zenou (2BATX A)
  • Pere Vendrell (4ESO C)
 • Grup 2:
  • Sergio Rodríguez (2BATX B)
  • Desirée Moreno (2BATX B) 
  • Alba Oller (2BATX B)
  • Pedro Márquez (2BATX A)
 • Grup 3:
  • Incze Kadar (2BATX A)
  • Pedro Márquez (2BATX A)
  • Ariadna Vila (2BATX B)
  • Adriana López (2BATX B)
 • Grup 4:
  • Julia Jedryka (1ESO C)
  • Emma Rudilla (1ESO B)
  • Unax Lamus (1ESO B)
  • Marwa el Kbir (1ESO A)

L’AMPA està col·laborant intensament en d’altres projectes transversals de centre, relacionats també amb l’edifici i que us anirem explicant en propers reportatges.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top