Dissenya la teva postal

Més informació a l’interior de l’article!

BASES DEL CONCURS DE POSTALS AMB POEMA 2020

FORMAT: Es pot presentar en PAPER DIN-A5 (mig DIN-A4) o IMATGE DIGITAL format JPG o PDF

LLIURAMENT: format PAPER a consergeria, en un sobre tancat amb el nom complet de l’alumne/a i el grup classe al que pertany. En format DIGITAL per missatge al correu centre@creudesaba.cat, títol del missatge CONCURS POSTALS, indicar nom complet i grup de l’alumne/a al cos del missatge. Utilitzeu el vostre compte @creudesaba.

El TEMA ha d’estar relacionat amb el Nadal i/o valors POSITIUS (solidaritat, esperança, afecte, amistat, respecte, ecologia, empatia, confiança, inclusió, igualtat de gènere, drets humans, drets dels infants, llibertat, etc…)

TEXT: la postal ha d’incloure text en forma de POEMA, de dues línies com a mínim, que pot ser original (fet per l’alumne/a) o algun poema relacionat amb la seva imatge i que li hagi agradat. En tot cas es valorarà la relació entre el poema i el dibuix (veure exemples).

IDIOMA: el poema es pot fer en català, castellà, anglès o francès. També es poden combinar idiomes. La felicitació o títol general (per exemple feliç any 2021) en català.

TÈCNICA: Si feu la postal sobre paper podeu utilitzar qualsevol tècnica pictòrica: ceres, aquarel·les, llapis de colors, retoladors, collage, acrílic… en la feu DIGITAL podeu utilitzar qualsevol programa, recomanem els de codi lliure com Paint.NET, GIMP, Paint Tool SAI o LLIBRE OFFICE DRAW entre d’altres.

ORIGINALITAT: Queden fora de concurs les postals que es comprovi que són imatges extretes de dissenys ja existents a Internet. El poema sí pot ser d’un autor reconegut. En tots els casos INDICAR EL NOM DE L’AUTOR DEL POEMA, tant si és el propi alumne/a com si és copiat.

TERMINI DE LLIURAMENT: serà el DIVENDRES 18 DE DESEMBRE a les 14:40 h

DATA I SISTEMA DE SELECCIÓ: en el procés de selecció es farà el dilluns 21 entre les 8 i les 11 h, i com a tribunal podrà participar tot el professorat i personal del centre mitjançant votació secreta de les postals separades per nivells.

PREMIS: Hi haurà 3 premis en cada nivell d’ESO i Batxillerat (total 18 premis) en tres categories:
1r premi – taller StreetArt* + bocanrol + diploma, la postal guanyadora s’enviarà a tota la comunitat educativa com a felicitació de centre
2n premi – taller StreetArt* + bocanrol + diploma
3r premi – bocanrol + diploma
*El taller StreetArt és una activitat de formació per alumnes artistes, de dues hores de durada aproximadament dins de l’horari escolar, que es farà davant la façana del centre amb monitors especialistes en belles arts. S’explicaran diverses tècniques d’elaboració de grafittis i murals amb la tècnica del spray, diferents tipus de boquilles etc. Entre tots els participants i els monitors faran una versió ampliada gegant d’una pintura de Joan Miró. L’activitat inclou el monitoratge, el material i la corresponent indumentària de protecció.

Us posem a continuació uns treballs de mostra per agafar idees, ESPEREM ELS VOSTRES TREBALLS, ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!

JOANA-RASPALL


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top