#1origami1euro per La Marató

Pengem grues per La Marató!
Més informació a l’interior de l’article!

Regalar grues de paper s’ha associat amb el fet de desitjar salut, benestar, felicitat i prosperitat. Volem ser capaços de fer-ne tantes com puguem però necessitem la vostra ajuda!

Des del proper dilluns 30 de novembre fins el proper dijous 10 de desembre tornem a recollir grues a favor de La Marató de TV3.

La Fundació Mútua General de Catalunya ens proposa transformar el nostre desig solidari en una grua de paper. Com? Donarà 1 euro en benefici de La Marató de TV3 per cada grua que faci cada persona.

VOLS COL·LABORAR-HI?

Durant aquests dies tindreu l’oportunitat de fer grues i contribuir d’aquesta manera a La Marató de TV3. Vols saber com?

  • durant les hores de tutoria
  • durant l’hora del pati
  • durant els temps morts entre classe i classe

La Marató d’enguany està dedicada a la COVID-19. Des del 9 al 13 de novembre es van fer xerrades virtuals a cadascuna de les classes on vau poder escoltar i entendre perquè es celebra la Marató de TV3  i quines són les causes per les quals lluitarà aquest any.

Aquest any volem penjar al vestíbul del centre el màxim de grues possibles per La Marató de TV3. Cada tutor/a us donarà un full quadrat per fer la vostra grua. Si vosaltres o les vostres famílies voleu fer més a casa només necessitareu un altre full quadrat i les instruccions que podreu trobar al següent vídeo.

Tenim fins el proper 10 de desembre per fer tantes grues com vulgueu. Cada classe les unirà amb un fil i les acabarem penjant totes al vestíbul.

Recordeu, La Fundació Mútua General de Catalunya donarà 1 euro en benefici de La Marató de TV3 per cada grua que pengem.

Moltes gràcies per col.laborar a tothom! #1origami1euro


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top