Proves PCR 3r ESO B

A continuació podeu llegir tota la informació sobre les Proves PCR que es realitzaran a l’alumnat de 3r ESO B i l’organització de les classes en aquest grup pels propers dies.

Benvolgudes famílies de 3r ESO B,

El Centre d’Atenció Primària d’Olesa ens acaba de confirmar que la sessió de prova PCR per a tot l’alumnat del grup 3r ESO B serà el proper dijous 5 de novembre a les 11:00 h. Aquest dia i hora el vostre fill o filla s’haurà de presentar al centre a la seva aula ordinària, seguir les indicacions del personal docent i sanitari i tornar a casa per continuar amb el confinament.

Recordem també que fins que no tinguem el resultat de la prova, el confinament del vostre fill o filla ha de ser TOTAL, és a dir que no només no pot anar al centre sinó que no ha de sortir de casa, i fins i tot mantenir distància amb els membres de la seva unitat familiar, menjant per separat i mantenint-se distanciat i en un espai propi si és possible, mantenint en tot cas totes les mesures de seguretat per prevenció.

Pel que fa a la continuïtat de les classes, l’horari seguirà sent el mateix i ha d’estar al cas de les convocatòries que rebrà del professorat al seu correu electrònic del centre, per participar en videoconferències o activitats classroom, moodle o similars.

Per donar el confinament per finalitzat no només esperarem el resultat de la prova sinó també el vist i plau del CAP d’Olesa que donarà instruccions al respecte.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! Per qualsevol dubte podeu escriure a centre@creudesaba.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top