Resum de la reunió de famílies de 1r d’ESO

El proppassat dimarts 21 i dijous 24 de juliol es van reunir les famílies amb l’equip directiu del centre i representants del SIEI, per exposar diferents aspectes de l’inici de curs en aquesta nova promoció. La reunió es va convocar duplicada per reduïr el nombre d’assistents per sessió, atenent les mesures de seguretat del COVID-19.

El contingut de la reunió es va dividir en quatre blocs: projecte educatiu del centre, estratègies per a l’acollida de l’alumnat nouvingut, mesures extraordinàries de seguretat amb motiu de la pandèmia i recursos específics (banc de llibres, portàtils de l’alumnat i plataforma Legiland entre d’altres).

Tal com vam quedar amb les famílies assistents, publiquem aquí la presentació que es va projectar perquè pugueu compartir el resum i el recordatori dels temes tractats.

Bon estiu i bona entrada al nou curs!

2020_07_21-Reunió-famílies-1r-ESO-juliol-2020


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top