Preinscripció i matrícula 2021 – 22

En aquesta secció anirem actualitzant la informació de suport per la preinscripció i matrícula a l’ESO i al Batxillerat. Comencem pel CALENDARI:


10 comments on “Preinscripció i matrícula 2021 – 22
 1. NEUS LARRÉGOLA ALMIRALL ha dit:

  Si us plau em podrieu dir les dates per fer les inscripcions de Batxillerat i com fer-ho.
  Gràcies i salutacions,

  • admin ha dit:

   Serà telemàtic, però de moment no tenim més informació. Començarà el 27 de maig i tindreu fins el 3 de juny. Uns dies abans publicarem instruccions a la web del centre. Gràcies.

 2. Montse ha dit:

  Bon dia, estic intentant fer l´incripciô per 1er de la ESO i nomès puc descarregar el pdf i omplir-lo (però no signar-lo…la qual cosa no se si serà vàlid)…tampoc vec la documentaciô que haig d`enviar ni a on, em podeu donar un cop de mà…si us plau???

  • admin ha dit:

   Bon dia. La preinscripció telemàtica s’ha de fer aquí: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483_preinscripcio_escolar?moda=1
   A la nostra web tenim les instruccions de com fer-ho, documentació necessària i dades de contacte.
   – Tot el procés es fa per internet
   – No s’ha de presentar la documentació en paper al centre
   – S’ha d’enviar el resguard de la sol·licitud si es fa amb suport informàtic i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica del centre demanat en primera opció.

 3. Brigida Cámara Garrido ha dit:

  Bona tarda,
  A quin correo he d’enviar el resguard de la sol·licitud i la documentació necessària?

 4. Isabel Grooscors ha dit:

  Hola, buenas tardes

  Al acceder al enlace para hacer la inscripción telemàtica, me sale un mensaje que dice que por problemas técnicos no está disponible la solicitud por esa vía. En caso de que el problema persista, a través de que vía se pude enviar la solicitud para que tenga validez?

  Gracias

  • admin ha dit:

   Bona tarda. El problema deu ser perquè el sistema està colapsat. Teniu fins el 22 d’aquest mes. Si tenim qualsevol novetat per part del departament, ho publicarem. Gràcies

 5. Sahila ha dit:

  Hola,he enviat la solicitud d’inscripció de 1r de ESO del meu fill al gmail.Vull saber com puc saber si tot esta bé i si l’han acceptat al meu fill.Se supos que vosaltres teniu que respondre,segons a pagina de gencat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top