Estem tancats però en contacte

DEL 13 AL 27 DE MARÇ EL CENTRE ROMANDRÀ TANCAT PERÒ CONTINUAREM FENT ACTIVITATS MITJANÇANT LA NOSTRA XARXA (CORREU, MOODLE I CLASSROOM)

Benvolgudes famílies,

Amb motiu de l’ordre rebuda pels Departaments d’Educació se suspenen les classes com a mesura preventiva per la pandèmia de Coronavirus. Hem comunicat a tot l’alumnat que estiguin atents al seu correu d’estudiant (…..@192.168.0.54), el Moodle i el Classroom perquè continuarem tot el que puguem de les classes mitjançant aquest sistema.

Per la vostra part com a famílies estigueu atentes al Tokapp perquè a través d’aquest mitjà i de la web del centre us anirem posant al corrent de la situació.

Recordeu que no estem de vacances sinó confinats, i fem una crida a la responsabilitat. Tothom ha de fer el possible per no ser transmissors de la malaltia, i alhora aprofitar al màxim el temps amb els recursos que tenim de treball telemàtic.

Finalment recordar-vos que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració.

Equip directiu – 13 de març de 2020


2 comments on “Estem tancats però en contacte
  1. Anouar ha dit:

    Las clases no tindrien que començar fins el dia 3 de abril

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Top